Βουλγαρία: Παρουσίαση πρώτου βουλγαρικού ηλεκτροκίνητου σπορ αυτοκινήτου » pikosapikos.gr Βουλγαρία: Παρουσίαση πρώτου βουλγαρικού ηλεκτροκίνητου σπορ αυτοκινήτου » pikosapikos.gr

Το πρώτο βουλγαρικό σπορ ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί από τους δημιουργούς του, στις 10 Οκτωβρίου, στη διάρκεια εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Sofia Tech Park στις 10 Οκτωβρίου. Το αυτοκίνητο δημιουργήθηκε από την εταιρεία Kinetic και οι κατασκευαστές του εκτιμούν ότι η παρουσίαση του οχήματος θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τις τεχνολογίες που αξιοποιήθηκαν για τη δημιουργία του αυτοκινήτου και τις καινοτομίες που αυτό “φορά”.

“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την παρουσίαση του αυτοκινήτου και της ομάδας που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του. Εργαστήκαμε για την ανάπτυξη του λογισμικού του αυτοκινήτου και το τελικό αποτέλεσμα για διάστημα άνω του ενός έτους. Ήρθε η ώρα να δείξουμε στο κοινό τι έχουμε πετύχει. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ακόμα και αυτά που αφορούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό μπορούν να αναπτυχθούν στη Βουλγαρία” επισημαίνεται σε ανακοίνωση των κατασκευαστών που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Οι δημιουργοί του ηλεκτρικού σπορ αυτοκινήτου αποκάλυψαν ότι εργάζονται σε πολλά ακόμη έργα, καθώς και ότι έχουν τη φιλοδοξία να εισαγάγουν τεχνολογία της Formula 1 σε επιβατικά αυτοκίνητα μαζικής παραγωγής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *