Πρωταγωνιστικός ρόλος για Anthony Mackie στην δεύτερη σεζόν του Altered Carbon » pikosapikos.gr Πρωταγωνιστικός ρόλος για Anthony Mackie στην δεύτερη σεζόν του Altered Carbon » pikosapikos.gr

Μετά από δύο χρόνια απουσίας από το Netflix, η σειρά Altered Carbon καταφθάνει με ένα ολοκαίνουριο trailer και τις πρώτες λεπτομέρειες της δεύτερης σεζόν.

Με πρωταγωνιστικό ρόλο και ανανεωμένος αναμένεται να επιστρέψει ο Anthony Mackie μπαίνοντας στα παπούτσια του Takeshi Kovacs. Η δεύτερη σεζόν θα συνεχίσει την ιστορία 30 χρόνια μετά από την πρώτη σεζόν καθώς ο Kovacs έχει βγει στο κυνήγι για την χαμένη του αγάπη ονόματι, Quellcrist Falconer. Στο trailer παρουσιάζονται και οι καινούριες του ικανότητες με τα ενισχυμένα αντανακλαστικά και την γρήγορη επούλωση να είναι στο επίκεντρο. Ωστόσο, σε μία σκηνή τον βλέπουμε να χρησιμοποιεί Telekinesis για να τραβήξει ένα ζευγάρι Handguns.

Η δεύτερη σεζόν του Altered Carbon θα είναι διαθέσιμη από τις 27 Φεβρουαρίου, με νέους ηθοποιούς όπως οι Lena Loren, Simone Missick, James Saito, και Dina Shihabi. Η Renee Elise Goldsberry επισρέφει στο ρόλο της Quell.

Πηγή: enternity.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *