Πλατεία στην Ρέτζιο Εμίλια θα πάρει το όνομα του Κόμπι » pikosapikos.gr Πλατεία στην Ρέτζιο Εμίλια θα πάρει το όνομα του Κόμπι » pikosapikos.gr

Η πόλη στην οποία μεγαλούργησε ως επαγγελματίας παίχτης μπάσκετ ο πατέρας του Κόμπι Μπράιαντ (Τζο) αλλά και η πόλη στην οποία ο ίδιος ο Κόμπι έζησε τα πρώτα του χρόνια, η Ρέτζιο Εμίλια θα δώσει το όνομά του σε μία νέα πλατεία που κατασκευάζεται στο κέντρο της πόλης.

Η συγκεκριμένη μάλιστα πλατεία δημιουργείται μπροστά στο νέο κλειστό γυμναστήριο που αναμένεται να ολοκληρώσει ο δήμος νετός των επόμενων μηνών.

Ο δήμαρχος της πόλης Λούκα Βέκι έκανε σήμερα την σχετική ανακοίνωση σημειώνοντας: «Ο Κόμπι ήταν ένας από εμάς, εδώ στην πόλη, στα γήπεδά της, στους αγώνες με τους συμμαθητές του. Όταν ο πατέρας του ήταν σταρ της ομάδας μας ο Κόμπι μεγάλωνε στο Pallacanestro Reggiana. Το χαμόγελό του, η αγάπη του για το μπάσκετ μπήκαν μέσα σε όλους μας και λίγη από την πόλη μας μπήκε μέσα στον Κόμπι για πάντα. Αναπαύσου εν ειρήνη Κόμπι, η Ρέτζιο Εμίλια δεν θα σε ξεχάσει ποτέ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *