Η Apple συνεχίζει με νέο προϊόν όμως η ουσία είναι στις μετοχές

Οι τιμές μετοχών της Apple “ξέσπασαν” αυτήν την εβδομάδα, χτυπώντας νέα υψηλά όλων των εποχών.

Οι μετοχές ενισχύθηκαν από πολλαπλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης του Warren Buffett στην παρακαταθήκη του Berkshire Hathaway της μετοχής της εταιρείας. Το αισιόδοξο σχόλιο του Buffett βοήθησε την ενίσχυση των τιμών της μετοχής. Η Apple προγραμματίζει να διεξάγει μία ειδική εκδήλωση στις 12 Σεπτεμβρίου, όπου η εταιρεία θα εισαγάγει το νέο iPhone και το iWatch.

Νέα Προϊόντα θα χτυπήσουν σύντομα την Αγορά

Η Apple μοίρασε προσκλήσεις για το ειδικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου. Κατά την εκδήλωση, η εταιρεία θα ανακοινώσει και θα παρουσιάσει τα νέα προϊόντα που θα ταράξουν την αγορά. Η εκδήλωση προβλέπεται να εστιάσει στα νέα μοντέλα του iPhone και του νέου Apple Watch. Υπάρχουν δύο νέες εκδοχές του iPhone X, και μία από αυτές θα είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος που θα αναφέρεται ως το  iPhone XS. Οι αναλυτές της λιανικής αγοράς αναμένουν αυτά τα τηλέφωνα να είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία μετά το γεγονός της 12ης Σεπτεμβρίου.

Η Apple αναμένεται επίσης να ανακοινώσει μία λίγότερο ακριβή εκδοχή του νέου  iPhone X, που θα πλησιάζει τα 700$ συγκρίνοντας με την υπάρχουσα τιμή που είναι 1.000$. Αυτό το πιο οικονομικό  iPhone X αναμένεται να λανσαριστεί τον Οκτώβριο του 2018. Η εταιρεία αναμένεται επίσης να εναλλάσει την κυκλοφορία του νέου τηλεφώνου  σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο. Η κυκλοφορία του νέου προϊόντος ίσως δείξει στους επενδυτές που βρίσκονται τα πιο επικερδή τηλέφωνα. Το τελευταίο τρίμηνο, η Apple παρήγαγε οικονομικά αποτελέσματα καλύτερα από τα αναμενόμενα στηριζόμενη στο γεγονός ότι το iPhone X είχε υψηλότερο σημείο τιμής.

Το Apple Watch θα αναβαθμιστεί από το υπάρχον μοντελό. Το πρώτο μοντέλο είναι ακόμα αυτό που πουλάει περισσότερο. Το επίπεδο εισόδου της σειράς 1 εκτόπισε την σειρά 3, σύμφωνα με την Έρευνα Αντίστιξης. Σχεδόν 90% των ρολογιών που πουλήθηκαν ήταν σειράς 1. Η σειρά 1 είναι λιγότερο ακριβή σειρά και δεν συμπεριλαμβάνει σύνδεση με το κινητό ούτε WiFi. Η σειρά 1 της Apple Watch έχει μόνο υπηρεσία WiFI.

Η τιμή της μετοχής έλαβε μία ενίσχυση στα τέλη Αυγούστου καθώς οι επενδυτές εστίασαν την προσοχή τους στον Warren Buffett που είπε ότι αγόραζε τις μετοχές τώρα και ότι η Apple αγοράζει τώρα μετοχές. Είπε ότι εάν η τιμή κατέβει κατά 10%, η Apple θα αγοράσει 10% περισσότερες μετοχές από αυτές που αγοράζει με τις υπάρχουσες τιμές.

Ο Berkshire Hathaway κατέχει τώρα τουλάχιστον 5% της Apple σύμφωνα με την αρχειοθέτηση SEC του Ιουνίου της εταιρείας. Κατά την συνέντευξη στο CNBC, ο Buffett είπε ότι αυτός και όλοι οι φίλοι του χρησιμοποιούν προϊόντα της Apple και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο tablet και το χρησιμοποιεί κυρίως στην δουλειά. Είπε σε μία προηγούμενη συνέντευξη ότι θα ήθελε να κατέχει όλη την εταιρεία και συνεχίζει να πιστεύει ότι η τιμή της μετοχής είναι υποτιμημένη.

Μπορείτε να κάνετε συναλλαγές με μετοχές στην Vestle εάν ενδιαφέρεστε να επενδύσετε στην Apple.

Η Berkshire και η Apple έχουν τεράστιες περιουσίες μετρητών. Ούτε έχουν άλλες επενδύσεις που καλύτερα να κεφαλαιοποιούσαν. Αυτό σημαίνει ότι η Apple έχει έναν όροφο από κάτω, που οι επενδυτές θα έπρεπε να εκτιμήσουν ως ευνοϊκό για την τιμή της μετοχής.+B6B10B5:B11B4:B11B2:B11B10B5:B11B1:B11

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.