Χρυσή περιβαλλοντική διάκριση για την COSMOTE e-value

 

Χρυσό βραβείο για το «πράσινο» κτίριο του Κεραμεικού απέσπασε η COSMOTE e-value στην κατηγορία «Δομημένο Περιβάλλον / “Πράσινα” Κτίρια» των Hellenic Responsible Business Awards, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ομίλου ΟΤΕ.

Ακολουθώντας την περιβαλλοντική στρατηγική του Ομίλου ΟΤΕ και τη δέσμευση της διοίκησης για σχεδιασμό και υλοποίηση έργων σύμφωνα με τις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης, δημιουργήθηκε στη θέση του παλιού Μηχανογραφικού Κέντρου του ΟΤΕ στον Κεραμεικό ένα υπερσύγχρονο contact center. Την πλήρη ανακαίνισή του ανέλαβε και υλοποίησε η OTE Estate, λαμβάνοντας υπόψη τα διεθνή πρότυπα και τις ειδικές απαιτήσεις για τη δημιουργία ενός contact center.

Ο σχεδιασμός του «πράσινου» κτιρίου της COSMOTE e-value έγινε με περιβαλλοντικά υπεύθυνο τρόπο, στοχεύοντας στη βελτιωμένη απόδοση δεικτών, όπως η κατανάλωση ενέργειας, η χρήση νερού, οι εκπομπές CO2, αλλά και οι απόλυτα ανεκτές έως μηδενικές επιπτώσεις στο περιβάλλον. Αποτέλεσμα, το κτίριο να είναι μόλις ένα από τα επτά στην Ελλάδα που διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση κατά LEED σε επίπεδο GOLD, από το Αμερικανικό Συμβούλιο Πράσινων Κτιρίων (US Green Building Council – USGBC).

Τα Hellenic Responsible Business Awards διοργανώνονται από τη Boussias Communications και το Marketing Week και επιβραβεύουν το έργο των υπεύθυνων επιχειρήσεων για περιβαλλοντικά και εκπαιδευτικά προγράμματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.