Το 1ο Συμπόσιο Λεμφοιδήματος στις 3 & 4 Μαρτίου στην Αθήνα

 

Δείτε το πρόγραμμα του Συμποσίου εδώ 

To 1ο Συμπόσιο Λεμφοιδήματος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο ξενοδοχείο  Royal Olympic στις 3‐4 Μαρτίου 2018.

Το συμπόσιο με θέμα «Λεμφοίδημα και δυσλειτουργίες του Λεμφικού Συστήματος: Από την Πρόληψη στην Αντιμετώπιση» αποτελεί την πρώτη εκδήλωση ορόσημο στον κύκλο της Φυσικοθεραπείας και της διαχείρισης των οιδημάτων γενικότερα στην Ελλάδα.

Διακεκριμένοι ομιλητές, προσκεκλημένοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, από διάφορες ειδικότητες‐εξειδικεύσεις, θα αναπτύξουν θεματικές ενότητες που εκφράζουν την παγκόσμια ομοφωνία σχετικά με τις πρακτικές διαχείρισης των ασθενών που αντιμετωπίζουν δυσλειτουργίες στο λεμφικό σύστημα.

Στόχος τους θα είναι να παραθέσουν τόσο τις διαφορετικές σκοπιές στην προσέγγιση των οιδημάτων όσο και τις διαφορετικές θεραπευτικές παρεμβάσεις, χαράζοντας ταυτόχρονα μία ενιαία στρατηγική ενημέρωσης και σεβασμού σε αυτό το τόσο κρίσιμο θέμα.

Παράλληλα με τις εργασίες του συνεδρίου, έχει οργανωθεί και χώρος έκθεσης όπου θα παρουσιάζονται από εξειδικευμένες εταιρείες του χώρου όλες οι σύγχρονες επιλογές για την διαχείριση του λεμφοιδήματος.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://lymphedema‐congress.gr/ και θα συνεχίζονται από τις 8:00 το πρωί του Σαββάτου στο ξενοδοχείο Royal Olympic.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.