Συναγερμός για τον τελικό του Europa League! » pikosapikos.gr Συναγερμός για τον τελικό του Europa League! » pikosapikos.gr

Κανονικά θα γίνει ο αγώνας στη Στοκχόλμη, αλλά με αυξημένα μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με την UEFA.

Ολος ο κόσμος είναι συγκλονισμένος από το τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά του Μάντσεστερ, που σκόρπισε το θάνατο σε περισσότερους από 20 ανθρώπους. Η UEFA ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Europa League την Τετάρτη ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Άγιαξ θα διεξαχθεί κανονικά στη Στοκχόλμη, με αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Η διοίκηση της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας με σημερινή της ανακοίνωση, ενημέρωσε πως το αυριανό παιχνίδι της Γιουνάιτεντ με τον Άγιαξ θα γίνει κανονικά. Εγγυήθηκε, μάλιστα, ότι το γήπεδο της Στοκχόλμης θα είναι «αστακός» από χιλιάδες αστυνομικούς, προκειμένου η αναμέτρηση να διεξαχθεί δίχως το παραμικρό πρόβλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «H UEFA είναι σοκαρισμένη με την βραδινή επίθεση στο Μάντσεστερ. Οι σκέψεις μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων. Ωστόσο δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση που να υποδηλώνει ότι ο τελικός του Europa League στη Στοκχόλμη μπορεί να είναι στόχος επίθεσης.

Η UEFA συνεργάζεται στενά με τις τοπικές αρχές και την σουηδική ομοσπονδία για πολλούς μήνες και ο κίνδυνος της τρομοκρατίας έχει ληφθεί υπόψη εξ’ αρχής. Επιπλέον, εφαρμόστηκαν ορισμένα πρόσθετα μέτρα ασφαλείας μετά τις επιθέσεις στη Στοκχόλμη τον περασμένο Απρίλιο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *