Η Vivartia εξαγόρασε πλήρως την πλατφόρμα Forky.gr!

Σε μια κίνηση που έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της εγχώριας startup σκηνής ο όμιλος Vivartia προχωρά στην πλήρη εξαγορά του forky.

Έτσι, συγκεκριμένα από την 1η Νοεμβρίου, το forky αποτελεί μέλος της ευρύτερης οικογένειας του ομίλου Vivartia ολοκληρώνοντας με επιτυχία έναν «έξυπνο γάμο» οι διαπραγματεύσεις για τον οποίο διήρκεσαν πολλούς μήνες.

Από τη συμφωνία αυτή κερδισμένες είναι και δύο πλευρές, καθώς σε ότι αφορά αρχικά το forky και την ομάδα του, που θα συνεχίσει να το “τρέχει”, αποτελεί την καλύτερη επιλογή προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που είχαν τεθεί από την αρχή και περιελάμβαναν την εξάπλωση του σε όλη την Ελλάδα. Ο όμιλος Vivartia από την δική του πλευρά εισέρχεται σε ένα κλάδο, αυτό του καθημερινού και υγιεινούς φαγητού, που δεν ήταν έως σήμερα προλαβαίνοντας άλλους ομίλους που βλέπουν με θετικό μάτι τον συγκεκριμένο τομέα. Επιπλέον, ο όμιλος Vivartia, έρχεται σε επαφή, μέσα από την εξαγορά αυτή, με την εγχώρια Startup σκηνή αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας εμπλοκής σε κάποια άλλη Startup εταιρεία

“Η συνεργασία αυτή μας χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς χρησιμοποιώντας το δίκτυο του ομίλου Vivartia αλλά και την πολύχρονη εμπειρία τους θα καταφέρουμε να επεκταθούμε πολύ γρήγορα στην Αττική αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Αναμένουμε πολύ ανταγωνισμό στην αγορά του καθημερινού, ποιοτικού φαγητού αλλά μαζί με την Vivartia και εκμεταλλευόμενοι τις μεταξύ μας συνέργειες είμαστε σε πλεονεκτική-στρατηγική θέση” ανάφερε, σε επικοινωνία του με το Startupper ο CEO και co-Founder του forky, Μιχάλης Γκόντας ο οποίος επεσήμανε ακόμη πως «η κίνηση αυτή της Vivartia δείχνει πως μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι στην Ελλάδα τολμούν να επενδύσουν σε νεοφυείς επιχειρήσεις αλλά και στην οικονομία της Ελλάδας».

Πηγή: Startupper.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Eπικοινωνια: info@pikosapikos.gr