Η σύζυγος του Αμοιρίδη ρίχνει όλη την ευθύνη στον εραστή της! » pikosapikos.gr Η σύζυγος του Αμοιρίδη ρίχνει όλη την ευθύνη στον εραστή της! » pikosapikos.gr

Η σύντροφος του Έλληνα πρεσβευτή στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη, αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στην δολοφονία κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

Η Φρανσουάζ που έχει ήδη προφυλακιστεί με δικαστική εντολή, μαζί με τον εραστή της, Σέρτζιο Γκόμες Μορέιρα Φίλιο και τον εξάδελφο του του, Εντουάρντο Μορέιρα Τενέστσι ντε Μέλο υποστήριξε κλαίγοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία, επιρρίπτοντας τις ευθύνες στον εραστή της.

Η χήρα του Έλληνα πρεσβευτή, η οποία στην αρχή προσπάθησε να παραπλανήσει τις αρχές δηλώνοντας την εξαφάνιση του συζύγου της, παραδέχθηκε ότι γνώριζε πως ο εραστής της ήταν ο δολοφόνος του πρέσβη, αρνούμενη όμως τη δική της συμμετοχή.

Όμως, όπως ισχυρίστηκε ο εξάδελφος του εραστή της, η Φρανσουάζ είχε καταστρώσει το σχέδιο και οι δύο άνδρες απλά το εκτέλεσαν. Οι δύο άνδρες, αφού τύλιξαν το άψυχο σώμα του πρέσβη σε ένα χαλί, έφυγαν και το έκρυψαν σε σημείο που δεν εντόπισε η αστυνομία. Σχεδόν δύο ημέρες αργότερα, ο εραστής της συζύγου αποφάσισε να αφήσει το αυτοκίνητο του πρέσβη κάτω από μία γέφυρα, ενώ το πυρπόλησε αφού πρώτα είχε αγοράσει βενζίνη με τη βοήθεια ενός οδηγού μηχανής ο οποίος εμφανίστηκε μόνος του στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τη Φρανσουάζ, η ίδια γνώρισε τον εραστή της πριν 6 μήνες μέσα στο σπίτι όπου έγινε το έγκλημα ως υπεύθυνο για το σύστημα ασφαλείας, ενώ κατέθεσε ότι ο εραστής της ζήλευε πολύ όταν την έβλεπε με τον Έλληνα πρεσβευτή και αυτό ήταν που τον έκανε να τον σκοτώσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *