Η εποχή της βίας και της ασύμμετρης εγκεφαλικής νοθείας

 

Πολλά γράφτηκαν, ακόμη περισσότερα ακούστηκαν αλλά κυρίως ακόμη περισσότερα θα ακολουθήσουν, αναφορικά με το περιστατικό του καταγγελλόμενου ξυλοδαρμού μέλους του ΚΚΕ από τον Θ. Τζήμερο.

Δεν είναι η πράξη, δεν είναι η καταγγελία, δεν είναι το ότι δεν υπάρχει video δεν είναι ότι και αυτό που υπάρχει βία δείχνει… είναι βασικά που ακόμη και στην Ελλάδα του 2017 η βία έχει χροιά ταξική. Η καλή «δεξιά» η κακή «αριστερά» το ακόμη καλύτερο «κέντρο».

Μου προκαλεί τεράστια εντύπωση, όσο λίγα πλέον πράγματα σε αυτή τη χώρα που για να κινηθεί το οτιδήποτε πλέον χρειάζεται σεισμός, η ταχύτητα με την οποία σπεύδουμε όλοι μας όχι να κρίνουμε την πράξη αυτή καθ΄αυτή αλλά με την οποία σπεύδουμε να την χαρακτηρίσουμε.

Φίλοι (ή και όχι ) ας «ξεκολλήσουμε» λιγάκι … η βία δεν έχει χρώμα, δεν έχει οσμή και κυρίως δεν έχει ταξική υπόσταση πολύ απλά γιατί είναι ένας από τους χειρότερους και πιο ύπουλους τρόπους «εκφοράς». ΔΕΝ (ναι κεφαλαία) υπάρχει καλή και κακή βία… δεν υπάρχει απαραίτητη ή απαιτητή βία και κυρίως για να μην ξεχνιόμαστε η βία είμαστε όλοι εμείς… εμείς που καθημερινά «ψέλνουμε» τον μπροστινό γιατί άργησε να ξεκινήσει στο φανάρι, εμείς που δεν σταματάμε σε διάβαση για πεζούς, εμείς που επιλέγουμε να πετάμε τα σκουπίδια μας από το μπαλκόνι, εμείς που στον κάδο ανακύκλωσης με περίσσιο «στ@ρχιδιμό» λέμε ένα «δεν γαμιέτ@ι δεν θα σώσω εγώ την «φάση».

Η βία παρά ταύτα έχει κατηγορίες και κλίμακες, δεν είναι τυχαίο πως είναι λήγουσα σε –ια όπως και η πρωτο – ξαδέλφη της, η μαλακία. Υπάρχει σε λεκτική μορφή, σε φυσική μορφή σε κοινωνική μορφή σε σεξιστική μορφή, σε … σε… σε… περάστε κόσμε. Η μεγάλη επιτυχία του προϊόντος «βία» είναι πως υπάρχει και μπορεί σε τιμή ευκαιρίας κάθε φορά να καλύψει το κενό είτε στο εγκέφαλο είτε ακόμη χειρότερα στην ψυχή του κάθε ψεκασμένου που θα γίνει θιασώτης της. Το τίμημα … πάντοτε το ίδιο η ίδια σου η υπόσταση.

Δεν με νοιάζει ειλικρινά ποιος λέει αλήθεια ή ψέματα στην υπόθεση Τζήμερου – Μπαλού, με ενδιαφέρει όμως πολύ το ποιος θα είναι ο επόμενος που θα με ζαλίσει με έναν «εμετό» υπέρ σαθρών επιχειρημάτων τα οποία θα στηρίζει στο ξέρεις τι έκαναν «οι ΚΚεδες  ή οι φασίστες» τότε; Με νοιάζει επίσης που σήμερα (ή μάλλον εχθές) αρκετοί ήταν οι συμπολίτες μου που με «ατώφιω»(ανορθόγραφο για τυπικούς λόγους…)  θάρρος τόλμησαν να ισχυριστούν (ανωνύμως εννοείται μην μας πουν και φασίστες) πως τα μπουκέτα του Κασιδιάρη δεν βρήκαν ποτέ την Κανέλλη και αυτό υπάρχει σε video…

Επίλογο το κείμενο δεν θα έχει έτσι σαν πράξη αντίστασης στη βία…και κυρίως στην αμετροέπεια της μαλακίας.

Μετά τιμής Γ.Χ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Eπικοινωνια: info@pikosapikos.gr