Επιτυχής πρεμιέρα για τη νέα δουλειά του Γ. Μακρή

Ένα ακόμα θεατρικό εγχείρημα του Γιώργου Μακρή  ξεκίνησε με σημαντική επιτυχία στη Ρόδο.

Το Δημοτικό θέατρο Ρόδου γέμισε ασφυκτικά με κόσμο την Παρασκευή 1 και το Σαββάτο 2 Δεκεμβρίου, τόσο στις απογευματινές όσο και στις βραδυνές παραστάσεις, που σηματοδότησαν την πρεμιέρα τγης δουλειάς «ΟΙ ΧΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΚΑΡΙΤΕΣ»

Ο ηθοποιός Γιωργός Μακρής ευχαρίστησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τον πατέρα του (που δεν τον έχει πλέον κοντά του) για αυτή την επιτυχία, ενώ παρέμεινε στο θέατρο Ρόδου μέχρι εκέινο να αδειάσει από τον κόσμο και δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν.

Από την σκηνή ο γνωστός ηθοποιός ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς επικοινωνίας των αθηναϊκών και των τοπικών μέσων για την στήριξή τους.

Η νέα θεατρική παράσταση ανέβηκε στη Ρόδο σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Δωδεκανήσου.

Ο Γιώργος Μακρής αναφέρθηκε σε ένα πρόσωπο το οποίο η Ρόδος αποκαλεί «Παναγιά», την κυρία Σοφία Μανιά, την οποιά και ευχαρίστησε για την βοήθεια και την στήριξή της.

Ο ηθοποιός Γιώργος Μαυράς που φέτος συμπληρώνει 5 χρόνια συνεργασίας με τον Μακρή, έδωσε διαπιστευτήτια επί σκηνής, ενώ εξαιρετική ήταν η Τιτικά Σαριγκούλη, που χάρισε άφθονο γέλιο στο κοινό. Η ηθοποιός Σταυρούλα Ζάμπρα ήταν η έκπληξη στην νέα θεατρική παράσταση του Γιώργου Μακρή, η Μαρία Βλούτη ξεχώρισε με την απλότητά της, ο Σπύρος Θεοδόσης κέρδισε τις εντυπώσεις στον νέο ρόλο του και η νέα ηθοποιός Μικαέλα Ζούστη αγκαλιάστηκε από το κοινό. Την φωτογραφία υπογράφει ο Peter Tamas.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Eπικοινωνια: info@pikosapikos.gr