Εκτός εταιρείας για ανάρμοστη συμπεριφορά ο επικεφαλής της Ford USA

 

Η εταιρεία σημειώνει σε ανακοίνωσή της πως προέκυψαν αρκετά στοιχεία ανάρμοστης συμπεριφοράς από την πλευρά του Raj Nair και πλέον έχει ληφθεί η απόφαση αποχώρισής του άμεσα.

Η εταιρεία δεν διευκρινίζει τι στοιχεία έχουν προκύψει αναφορικά με την ανάρμοστη συμπεριφορά του επικεφαλής της στις ΗΠΑ και δεν έδωσε καμία μέχρι στιγμής λεπτομέρεια αναφορικά με το πότε και για ποιους λόγους ξεκίνησε η έρευνα στα κεντρικά της.

Σε μία λιτή πάντως τοποθέτησή του ο Raj Nair τόνισε «λυπάμαι ειλικρινά».

Ο Πρόεδρος της Ford, Jim Hackett σημείωσε σε τοπικά μέσα «πήραμε τη συγκεκριμένη απόφαση μετά από πολύ προσεκτική έρευνα και σκέψη. Η Ford έχει δεσμευθεί να προσφέρει ένα περιβάλλον απόλυτου σεβασμού και ασφάλειας και περιμένουμε από τους ηγέτες της εταιρείας να σέβονται πρώτοι και απόλυτα τις αρχές μας».

Σημειώνεται πως ο Raj Nair είχε αναλάβει τα καθήκοντά του μόλις την 1η Ιουλίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στόχος του pikosapikos.gr είναι η ενημέρωση να είναι και πάλι απίκο (a picco ιταλιστί) που σύμφωνα με τον ορισμό σημαίνει  (ναυτικός όρος) κατάσταση κατά την οποία η άγκυρα πλοίου φέρεται έξω από τη θέση της, κρεμασμένη, έτοιμη για πόντιση και (μεταφορικά) σε ετοιμότητα, σε επιφυλακή.

Newsletter

Για να μείνετε "απίκο" στην ενημέρωση εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας!