Αυτοί είναι οι ενδιαφερόμενοι για τη Cyta Ελλάδας

Η Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου ενέκρινε την κατάθεση μη δεσμευτικών προσφορών, που θα κατατεθούν στις 18 Δεκεμβρίου από τις εταιρείες Vodafone, Wind και PCCW, οι οποίες εκδήλωσαν ενδιαφέρον κατά την πρώτη φάση της διαδικασίας.

Ήδη τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Cyta είχαν τις πρώτες διερευνητικές συζητήσεις στην με τους συμβούλους, που έχουν προσληφθεί για να συμβάλουν στην ολοκλήρωση της διαδικασίας πώλησης.

Οι τρεις εταιρείες υπέγραψαν την απαραίτητη δήλωση εμπιστευτικότητας, ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στα οικονομικά στοιχεία της Cyta Hellas. Oι δεσμευτικές προτάσεις με βάση τoχρονοδιάγραμμα θα κατατεθούν μέχρι την 18η Δεκεμβρίου.

Η κατάθεση δεσμευτικών προσφορών θα αποτελέσει «πυξίδα» για επόμενες επενδυτικές κινήσεις στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών, καθώς τα οικονομικά τιμήματα που θα προταθούν από τις τρεις εταιρείες θα «ζυγίσουν» πολλές παραμέτρους όπως π.χ επενδύσεις σε υποδομές, αριθμός συνδρομητών, «μείγμα» πωλήσεων, διάρκεια συμβολαίων σταθερής κ.α που καθορίσουν την αξία των εταιρειών τηλεπικοινωνιών.

Πηγή: ICT Plus

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Eπικοινωνια: info@pikosapikos.gr