Αυτοί είναι οι διεκδικητές των τηλεοπτικών του Champions League!

Με μεγάλο ενδιαφέρον άρχισε η διεκδίκηση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του UEFA Champions League και του UEFA Europa League.

Τέσσερις ισχυροί «παίκτες» του τηλεοπτικού τοπίου κατάθεσαν τις προτάσεις τους με την έκπληξη στους διεκδικητές να έρχεται από την παρουσία του ΑΝΤ1, που κατέθεσε πρόταση και για τις δύο διοργανώσεις, ανεβάζοντας τον ανταγωνισμό με την Cosmote TV και την Nova. Πρόταση για έναν αγώνα του Champions League κατέθεσε και η ΕΡΤ.

Η έκπληξη, καθώς οι περισσότεροι περίμεναν τους γνωστούς δύο διεκδικητές, την Cosmote TV και την Nova, στην μάχη για τους αγώνες του Champions League και του Europa League ήρθε από την συμμετοχή των δύο ελεύθερων δικτύων της ΕΡΤ και του ΑΝΤ1.

Οι εκτιμήσεις για το τελικό τίμημα είναι μακράν των 100 εκατ. ευρώ που είχε δώσει στην προηγούμενη διαπραγμάτευση η Cosmote TV. Η ανάσχεση στον αριθμό των συνδρομητών, η μείωση των δαπανών των νοικοκυριών, η φόροι που πέφτουν συνεχώς στις υπηρεσίες ψηφιακών επικοινωνιών και άλλοι παράγοντες που έχουν άμεση σχέση με την πολιτική και οικονομική πορεία της χώρας όπως επίσης το θολό τηλεοπτικό σκηνικό αποτρέπουν τις μεγάλες προσφορές του παρελθόντος.

Πληροφορίες από ICT Plus

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Eπικοινωνια: info@pikosapikos.gr