Αναρρώνει από την επέμβαση προστάτη ο Στέβεν Φράι

 

Ο γνωστός κωμικός, ηθοποιός και παρουσιαστής υπεβλήθη σε επέμβαση αφαίρεσης προστάτη στις αρχές Ιανουαρίου και δημοσίευσε σήμερα Video στην προσωπική του ιστοσελίδα «προκειμένου να προλάβει τις φήμες για την υγεία του που εξαπλώνονται» όπως ο ίδιος σημείωσε.

Ο Στίβεν Φράι στο Video που δημοσίευσε σημειώνει πως διαγνώστηκε με μία πολύ επιθετική μορφή καρκίνου του προστάτη και η επέμβαση ήταν μονόδρομος προκειμένου να μην υπάρξουν μεταστάσεις.

Ο Φράι στο Video σημειώνει πως αναρρώνει πολύ καλά και καλεί όλους τους άνδρες να κάνουν τα απαραίτητα τεστ για τον καρκίνο του προστάτη καθώς είναι μία ασθένεια που εάν διαγνωστεί γρήγορα υπάρχουν πολύ καλές πιθανότητες απόλυτης ίασης.

Ο Φράι στο Video του, ευχαριστεί τοςυ ανθρώπους που τον στήριξαν, την οικογένειά του αλλά και το σύζυγό του που του «στέκονται καθημερινά με κάθε τρόπο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στόχος του pikosapikos.gr είναι η ενημέρωση να είναι και πάλι απίκο (a picco ιταλιστί) που σύμφωνα με τον ορισμό σημαίνει  (ναυτικός όρος) κατάσταση κατά την οποία η άγκυρα πλοίου φέρεται έξω από τη θέση της, κρεμασμένη, έτοιμη για πόντιση και (μεταφορικά) σε ετοιμότητα, σε επιφυλακή.

Newsletter

Για να μείνετε "απίκο" στην ενημέρωση εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας!